mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні350
mod_vvisit_counterВчора323
mod_vvisit_counterНа цьому тижні1479
mod_vvisit_counterМинулого тижня13625
mod_vvisit_counterУ цьому місяці67116
mod_vvisit_counterМинулого місяця8012
mod_vvisit_counterУсі753353

Сьогодні: 2024-03-28 23:18

Будівельна хімія

Трасові розчини "Tubag Trass"

Печать PDF

Виконання лицьової кладки з повним заповненням швів на заводському розчині кладки марки "V.O.R" фірми "Quick-mix", в порівнянні з подальшим заповненням швів або використанням сумішей, що виготовляються на будівельному майданчику, відрізняється особливою надійністю і економічністю. Що вимагає багато часу і, отже, дороге виготовлення суміші з піску та цементу безпосередньо на будівельному майданчику стає непотрібним, завдяки чому може бути забезпечена рівномірна якість розчину. Кладка та розшивка швів проводиться в одному робочому циклі, що знижує витрати на оплату праці та використання будівельних риштувань. Завдяки оптимальній водоутримуючій здатності розчин дуже пластичний, тобто. його укладання проводиться легко, швидко та чисто. Не потрібне додаткове очищення, тому що виступаючий розчин не обривається. Однак, у разі очищення лицьової кладки її слід проводити якомога раніше і переважно щіткою. Кислоти використовувати не можна. Тільки повністю заповнені шви, без порожнеч і вад, гарантують водонепроникність фасаду навіть у зливу.

Заповнення швів "Quick-mix"

Печать PDF
 
"FM T" - розчин для розшивки швів будь-якого виду фасадної та клінкерної цегли, а також клінкерної плитки та плитки ручної роботи товщиною понад 1,5 см.

Клеї для плитки "Quick-mix"

Печать PDF
"FX 300" - тонкошаровий клей для укладання вологоємної керамічної плитки на стіни та підлогу. Для внутрішнього та зовнішнього використання.

Кладочні розчини "Quick-mix"

Печать PDF
 "HM 2a" - розчин кладки для виконання кладки будь-якого роду. Не перекачується насосом.