mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні347
mod_vvisit_counterВчора323
mod_vvisit_counterНа цьому тижні1476
mod_vvisit_counterМинулого тижня13625
mod_vvisit_counterУ цьому місяці67113
mod_vvisit_counterМинулого місяця8012
mod_vvisit_counterУсі753350

Сьогодні: 2024-03-28 22:51

Керамічна черепиця

Керамічна черепиця "Jacobi" (Німеччина)

Печать PDF

    Історія глиняних заводів "Jacobi" відображає історію всієї галузі: методи виробництва, продукти, соціальне та економічне оточення дуже сильно змінилися протягом десятиліть. Ангажованість та багатство ідей, професійне вміння та досвід дозволили маленькій ремісничій майстерні за 140 років стати сучасним модернізованим промисловим підприємством. 

Керамічна черепиця "Nelskamp" (Німеччина)

Печать PDF
 Натуральна керамічна черепиця Nelskamp виготовляється з 1926 року. Найстаріший із 6 заводів підприємства розташований у місті Шермбек і робить лише класичні моделі F15 та D15 традиційного формату з витратою 14-15 штук на квадратний метр. Ці моделі випускаються лише традиційних та штучно зістарених кольорів.
        Новий (1997 р.) високотехнологічний завод у місті Гросс-Амменслебене випускає великоформатну керамічну черепицю під маркою Nibra.

Керамічна черепиця "SanMarco" (Італія)

Печать PDF

 

  Торгова марка виробника керамічної цегли, плитки та черепиці SanMarco (TERREAL Italia) з'явилася біля Ноале неподалік Венеції. Заводи з виготовлення керамічних виробів SanMarco також розташовуються в регіонах Тоскана (область Кастільйон-Фьорентіно) та П'ємонт (в області Валенця). Завдяки широкому асортименту цегли черепиці, що випускається під брендом SanMarco, TERREAL Italia є лідером італійського ринку з часткою близько 26%.

Керамічна черепиця "La Escandella" (Іспанія)

Печать PDF

  Компанія "La Escandella" заснована у 1965 році в Іспанії. Незважаючи на порівняно молодий вік серед виробників керамічної черепиці, встигла довести свою конкурентоспроможність та залучити покупців якісним товаром на ринку покрівлі. На сьогоднішній день торгова марка займає лідируючі позиції на світовому ринку керамічної покрівлі. "La Escandella" співпрацює з 60 країнами світу та має мільйонний товарообіг. Щорічно завод з виробництва іспанської черепиці "La Escandella" випускає все нові моделі та кольори покрівлі.

Керамічна черепиця "Terreal" (Франція)

Печать PDF

    

    Натуральна глиняна (теракотова*) черепиця - це екологічно чистий будівельний матеріал, що використовується з найдавніших часів у всьому світі і є частиною світової архітектурної спадщини. Її теплі кольори та індивідуальний зовнішній вигляд чудово гармонують з будь-яким пейзажем, надаючи йому особливої самобутності.