mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні344
mod_vvisit_counterВчора323
mod_vvisit_counterНа цьому тижні1473
mod_vvisit_counterМинулого тижня13625
mod_vvisit_counterУ цьому місяці67110
mod_vvisit_counterМинулого місяця8012
mod_vvisit_counterУсі753347

Сьогодні: 2024-03-28 22:10

Плитка "OLFRY" (Німеччина)

Печать PDF
У новобудовах краще використовувати двостінкові стіни з цегляним облицюванням фасаду. Якщо ж у певних умовах така конструкція неможлива, гарною альтернативою можуть бути системи теплоізоляції фасаду. Вони складаються з основи та теплоізоляційного шару та можуть також використовуватися для ремонту фасадів. Такі системи вимагають високоякісного зовнішнього шару захисту чутливого ізоляційного матеріалу від усіх зовнішніх впливів.
    Для цього "OLFRY" пропонує клінкерну облицювальну плитку. Тонка керамічна або клінкерна облицювання просто приклеюється до теплоізоляційного шару з наступним затиранням швів. Оскільки вона, як і звичайна цегла, проходить випал при температурі більше 1100 ° C, вона має ті ж властивості: вона міцно пофарбована, її можна поєднувати в індивідуальні комбінації, а завдяки виготовленню з натуральної сировини вона не виділяє в повітря шкідливих для здоров'я речовин.
    Але головна причина, через яку така плитка служить чудовим захистом для теплоізоляції – це її виняткова міцність. Як і фасад з клінкерної цегляної кладки, такий захисний шар стійкий до морозу, надовго захищає від вітру та інших погодних впливів, ефективно та без хімічної обробки запобігає появі водоростей або пошкодженню стін птахами та, на відміну від оштукатурених фасадів, практично не потребує косметичного ремонту. Іншими словами, клінкерна плитка "OLFRY" практично не руйнується та допоможе зберегти вартість вашого будинку на довгі роки.
    Зі зразками кольорів клінкерної плитки можна ознайомитися тут.