mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні223
mod_vvisit_counterВчора355
mod_vvisit_counterНа цьому тижні1707
mod_vvisit_counterМинулого тижня13625
mod_vvisit_counterУ цьому місяці67344
mod_vvisit_counterМинулого місяця8012
mod_vvisit_counterУсі753581

Сьогодні: 2024-03-29 14:48

Плитка "Muhr" (Німеччина)

Печать PDF
Компанія "Muhr" має багаторічний досвід у створенні цегли та плитки ручного формування, що випускаються на фабриці у м. Еммеріх (Emmerich) у землі Північний Рейн-Вестфалія.
    Плитка ручного формування – екологічно чистий облицювальний матеріал, який виготовляється із суглинків та особливих сортів сланцевих тугоплавких глин із високою пластичністю. Процес виробництва досить трудомісткий і передбачає дотримання низки важливих етапів. Отримана кар'єрним способом сировина ретельно очищається, сортується, перемішується до однорідного стану. Підготовлена ​​маса екструдується, формується вручну і згодом обпалюється при температурі, що досягає 1200 ˚С.
    У виробництві виключається застосування штучних фарбуючих речовин чи пластифікаторів. Унікальне забарвлення досягається за рахунок термічної обробки різних сортів глини у кільцевій печі. На виході отримують вироби з унікальними колірними ефектами, оригінальними візерунками та відтінками, а також чудовими експлуатаційними характеристиками.
      Зі зразками кольорів плитки ручного формування можна ознайомитися тут.