mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні241
mod_vvisit_counterВчора323
mod_vvisit_counterНа цьому тижні1370
mod_vvisit_counterМинулого тижня13625
mod_vvisit_counterУ цьому місяці67007
mod_vvisit_counterМинулого місяця8012
mod_vvisit_counterУсі753244

Сьогодні: 2024-03-28 16:36

Цегла ручного формування "Vande Moortel" (Бельгія)

Печать PDF

 Цегельний завод Vande Moortel був заснований в 1864 році на березі річки Шельди в місті Ауденарді в Бельгії. Як і раніше, перебуваючи в місці свого заснування і очолювана сім'єю Vande Moortel, компанія розвивається як ніколи. На сьогоднішній день завод є великим виробником на ринку елітної облицювальної цегли та лідером з виробництва керамічної бруківки в Бельгії..

    З моменту свого заснування, компанія Vande Moortel не переставала впроваджувати нові технології. Завод одним з перших почав у широкому масштабі випускати екологічну цеглу шириною 7 см і став першим виробником цегли ручного формування Класу A і A+ в Європі. Будучи активним виробником, компанія Vande Moortel продовжує відповідати потребам сучасного ринку.
    Цегла та плитка, виготовлені в Ауденарді, відповідає найвищим стандартам якості. Як правило, технічні характеристики цегли та плитки Vande Moortel перевищують бельгійські стандарти, які традиційно вважаються одними з найжорсткіших у світі. Наприклад, керамічна бруківка має неймовірно низький рівень водопоглинання, а облицювальна цегла і плитка має дуже високі показники міцності на стиск.

    З колекціями цегли ручного формування можна ознайомитися тут