mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні35
mod_vvisit_counterВчора355
mod_vvisit_counterНа цьому тижні1519
mod_vvisit_counterМинулого тижня13625
mod_vvisit_counterУ цьому місяці67156
mod_vvisit_counterМинулого місяця8012
mod_vvisit_counterУсі753393

Сьогодні: 2024-03-29 08:19

Техноніколь

Печать PDF

    Базальтовий утеплювач "ТЕХНОНІКОЛЬ" розроблений компанією "Техноніколь", що була заснована ще в 1993 році в Росії, в м. Москві. Після цього компанія увійшла і на ринок України зі своїми виробничими силами. Внаслідок чого були відкриті виробничі сили у м. Черкасах.

      Завод виробляє різні базальтові утеплювачі на 10 сучасних лініях, які розроблені з урахуванням новітніх технологій. Завдяки цим лініям матеріал виробляється значно якісніше. У ньому покращується міцність, гідрофобність і довговічність, а надійне і рівномірне зв'язування волокон робить утеплювач зовсім не пилу, і при цьому екологічно чистим.

     Відмінною особливістю утеплювачів "ТЕХНОНІКОЛЬ" є чітке позиціонування щодо застосування. Технічні характеристики задаються таким чином, щоб матеріали ефективно та максимально довго працювали у даній будівельній конструкції.

    Пожежна безпека

    Дуже мала кількість ізолюючих матеріалів мають високу вогнестійкість. Мінеральна вата "ТЕХНОНІКОЛЬ" входить до їх числа.

    Основною сировиною для виробництва кам'яної вати "ТЕХНОНІКОЛЬ" є гірські породи габро-базальтової групи. Завдяки цьому вся продукція "ТЕХНОНІКОЛЬ" є негорючою. Температура плавлення волокон перевищує 1000 С, що дозволяє застосовувати продукцію з мінеральної вати у межах робочих температур.

    Утеплювачі "ТЕХНОНІКОЛЬ" має ще одну необхідну властивість - вогнестійкість.

    Мінеральна вата "ТЕХНОНІКОЛЬ" утримує від поширення тепла, утвореного внаслідок пожежі, та захищає будівельні конструкції від деформації та руйнування. Це дає додатковий час, необхідний евакуації людей, документів і майна. Важливим фактором при виборі теплоізоляції є те, що при дії високих температур утеплювачі "ТЕХНОНІКОЛЬ" не виділяють шкідливих для здоров'я або отруйних речовин.

    Гідрофобність

    70% всіх пошкоджень будівельних конструкцій спричинено впливом вологи. Наявність вологи в утеплювачі негативно впливає на його теплоізоляційні властивості, термін служби та мікроклімат приміщення. У разі намокання утеплювача потрібні дорогі та часвитратні заходи щодо усунення наслідків, які найчастіше полягають у заміні більшості елементів конструкції. Маючи високу паропроникність, мінеральна вата не затримує в собі вологу, що надходить з приміщення у вигляді пари, утвореної при життєдіяльності людини, і практично завжди залишається в сухому стані. Матеріали "ТЕХНОНІКОЛЬ" стійкі до дії води, оскільки створені з каменю. Всі теплоізоляційні матеріали "ТЕХНОНІКОЛЬ" оброблені гідрофобізуючі добавки, що надають утеплювачу водовідштовхувальні властивості.

    Довговічність

    Вся продукція марки "ТЕХНОНІКОЛЬ" відрізняється великим терміном збереження експлуатаційних властивостей у будівельних конструкціях. Це обумовлено і характеристиками окремого волокна, і роботою всього конструктиву (каркаса з хаотично спрямованих переплетених між собою волокон (96-99%), скріплені сполучним (1-4%) теплоізоляційного матеріалу. Застосування спеціальних добавок (гідрофобізатори, промоутери адгезії волокон) показники довговічності матеріалу Офіційно визнаних методик визначення довговічності волокнистих теплоізоляційних матеріалів немає, проте світовий досвід застосування таких виробів дає можливість заявляти, що термін служби становить не менше ніж п'ятдесят років при дотриманні рекомендацій, пов'язаних з умовами експлуатації.

     Екологічність

    Виробництво мінераловатного утеплювача – це складний комплекс різноманітних технологічних процесів. Саме тому на заводах завжди приділялася і приділяється особлива увага кожній ланці цього ланцюжка: і якості вихідних сировинних ресурсів, і жорсткому дотриманню всіх стадій виробничого процесу – це запорука високих споживчих властивостей кінцевого продукту! Питання екології починаються на стадії підбору сировинних ресурсів. Основною сировиною для отримання мінерального волокна "ТЕХНО" є кам'яна сировина базальтової групи порід (базальт, порфірит, габро-діабази тощо). Воно є найпоширенішим класом мінералів, що входять до складу земної кори і являють собою не що інше, як застиглу, що вийшла на поверхню або лаву, що залишилася в товщі землі, - це матеріал повністю природного походження. Заводи "ТЕХНОНІКОЛЬ" оснащені найновішим повністю автоматизованим обладнанням, що спеціалізуються в цій галузі європейських фірм (Данія, Словенія, Німеччина). Корпорація "ТЕХНОНІКОЛЬ" розробила та запатентувала унікальну методику обробки та зв'язування волокна - технологію "ESBE" (ElectroStaticBinding Enhancement). Надійна рівномірна зв'язка волокон робить матеріал практично не пилу, а отже – екологічно чистим. Вся діяльність підприємства заснована на суворому дотриманні санітарно-гігієнічних нормативів: безвідходне виробництво, система очищення та допалювання газів, високоефективне пиловловлююче обладнання.


    Базальтовий утеплювач "ТЕХНОНІКОЛЬ" "Роклайт" 1000х500х50мм (6м2) застосовується для утеплення мансард, тришарових стін, стін з оздобленням фасаду сайдингом (шарова кладка), підлоги та перекриття, утеплення перегородок. Коефіцієнт теплопровідності – 0,039Вт/м*С. Щільність – 26кг/м3.

 

    Базальтовий утеплювач "ТЕХНОНІКОЛЬ" "Технолайт Екстра" 1000х500х50мм (6м2) застосовується для утеплення житлових будівель, промислових споруд, де він не сприймає зовнішнє навантаження (підлоги між лагами, мансарди, горища, перегородки). Коефіцієнт теплопровідності – 0,037Вт/м*С. Щільність – 30кг/м3.
  

 

 

 

    Базальтовий утеплювач "Техноніколь" "Техноблок Стандарт" 1000х500х50мм (5м2) застосовується для утеплення різних, за типами, шаруватих кладок, каркасних стін, у тому числі і зовнішніх з різними видами оздоблень. Коефіцієнт теплопровідності – 0,034Вт/м*С. Щільність – 45кг/м3.

 

 

 

    Базальтовий утеплювач "ТЕХНОНІКОЛЬ" "Техновент Стандарт" 1000х500х50мм (3м2) застосовується для тепло-звукоізоляції вентильованих фасадних систем будівель різних типів. Коефіцієнт теплопровідності – 0,033Вт/м*С. Щільність – 80кг/м3.

 

 

 

 

    Базальтовий утеплювач "Техноніколь" "Технофас" 1000х500х50мм (2,5м2) застосовується для цивільного промислового будівництва як теплова ізоляція в системах зовнішнього утеплення стін із захисним, декоративним шаром штукатурки тонкого шару. Коефіцієнт теплопровідності – 0,036Вт/м*С. Щільність – 145кг/м3.

 

 

 

    Базальтовий утеплювач "ТЕХНОНІКОЛЬ" "Техноруф Н30" 1000х500х60мм (2,5м2) застосовується у цивільному та промисловому будівництві в покриттях із залізобетону, профнастилу, плоских дахах. Коефіцієнт теплопровідності – 0,036Вт/м*С. Щільність – 100кг/м3.

 

 

 

    Базальтовий утеплювач "ТЕХНОНІКОЛЬ" "Техноруф 45" 1000х500х50мм (2,5м2) застосовується у цивільному та промисловому будівництві в покриттях із залізобетону, профнастилу, плоских дахах, у тому числі без захисних стяжок. Коефіцієнт теплопровідності – 0,037Вт/м*С. Щільність – 140кг/м3.