mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні43
mod_vvisit_counterВчора355
mod_vvisit_counterНа цьому тижні1527
mod_vvisit_counterМинулого тижня13625
mod_vvisit_counterУ цьому місяці67164
mod_vvisit_counterМинулого місяця8012
mod_vvisit_counterУсі753401

Сьогодні: 2024-03-29 09:41

Фіброцементна дошка "CEDRAL" (Литва, Бельгія)

Печать PDF

     Фіброцементна дошка "CEDRAL" виробництва компанії "Eternit" - підрозділи корпорації "ETEX GROUP" найбільшого світового виробника будівельних матеріалів із фіброцементу.
      "Cedral" - фасадні дошки з фіброцементу, поверхня яких імітує фактуру кедра (звідси і назва "Cedral") - чудовий матеріал для створення фасадів будівель, що вентилюються. Також існує "Cedral" із гладкою поверхнею.
      Фіброцемент – екологічно чистий матеріал. Він складається з піску, цементу та волокон целюлози, які надають необхідної міцності матеріалу.

    "Cedral" легко переносить мороз і спеку, йому не страшні перепади температур, на відміну від дерева не розсихається, на відміну від пластику - товстіший, міцніший і надійніший (10 мм), не гримить під дощем і не іржавіє як метал. До того ж монтаж "Cedral" можна здійснювати цілий рік на відміну від багатьох інших облицювальних матеріалів.
    Для створення довговічного покриття "Cedral" проходить складну обробку. Дошки ґрунтуються і піддаються дії високої температури, потім на лицьову сторону наноситься два шари акрилатної фарби на водно-дисперсійній основі. На звороті сайдинга також робиться захисне покриття.

Дошка "Cedral Wood" із фактурою дерева.

Дошка "Cedral Smooth" із гладкою фактурою.
Існує два варіанти монтажу фіброцементної дошки "Cedral".
ВАРІАНТ №1: "Cedral Lap" - фіброцементні дошки монтуються "внахлест".

 

ВАРІАНТ №2: "Cedral Click" – фіброцементні дошки монтуються "стик у стик".

     Різноманітність колірних рішень фіброцементної дошки "Cedral".


    Переваги фіброцементної дошки "Cedral".
    Екологічно чистий матеріал.
    Ми дбаємо про Ваше здоров'я та навколишнє середовище.
    Простий та легкий монтаж!
    "Cedral" монтується швидко і будь-якої пори року. Вам не потрібно чекати теплої пори року, фасад з матеріалу "Cedral" можна монтувати навіть узимку!
    Естетичний зовнішній вигляд.
    З авдяки відмінним якостям "Cedral" - натуральній фактурі та багатому вибору квітів Ваш будинок збереже відмінний зовнішній вигляд, фасад виглядатиме свіжо та яскраво.
    Спосіб монтажу - навісний фасад.
    За допомогою цього виду монтажу Ви вирішуєте відразу кілька проблем: захищаєте опорну стогін від вологи, перепадів температур та погодних умов; покращуєте теплоізоляцію будинку; покращуєте звукоізоляцію будинку.
    Пожежобезпечний матеріал (пожежобезпечність Г1).
    "Cedral" не підтримує горіння, не розповсюджує відкритого полум'я. Забезпечте себе та свою сім'ю!
    Довговічний "Cedral".
    Термін експлуатації матеріалу без ремонту до 50 років! Подаруйте собі фасад, про який не потрібно дбати, він дбатиме про Вас!
    Надійний "Cedral".
    Міцний, стабільний матеріал не деформується і не тріскається. Ваш будинок буде виглядати так, ніби Ви щойно оновили фасад!
    Гарантія на вицвітання 10 років!
    Вибираючи "Cedral", Ви вирішуєте проблему з фарбуванням фасаду щонайменше на 10 років.