mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні166
mod_vvisit_counterВчора323
mod_vvisit_counterНа цьому тижні1295
mod_vvisit_counterМинулого тижня13625
mod_vvisit_counterУ цьому місяці66932
mod_vvisit_counterМинулого місяця8012
mod_vvisit_counterУсі753169

Сьогодні: 2024-03-28 14:49

Фасадні матеріали

Цегла клінкерна "OLFRY" (Німеччина)

Печать PDF

"OLFRY" – це не частина концерну, не величезна міжнародна компанія та не будівельний конгломерат: "OLFRY" – сімейне підприємство у кращому розумінні цього слова. Це компанія із сімейним управлінням та класичною консервативною організацією. Завдяки простій ієрархії за будь-якого штату, динамічності та відкритості до інновацій "OLFRY" успішно працює на ринку вже понад 100 років.
    8 лютого 1907 року Август Фрайхерр фон Фрідаг, прапрадід нинішнього керівника компанії Удо Фрайхерра фон Фрюдага, купив містечко «Peters Stelle» у селі Хаген біля Вехти. На нинішній території підприємства вже тоді стояла цегляна майстерня, де цегла робилася у «німецькій печі».

Цегла клінкерна "Roben" (Польща)

Печать PDF

Roben - це частина сімейного концерну зі 160-річною традицією, що випускає керамічні будівельні матеріали. У половині ХІХ століття було засновано фрисландські цегельні, які започаткували сьогоднішню мережу сучасних заводів у Європі та Америці.
      У 1995 році до складу цієї компанії з багатою традицією увійшли польські заводи, розташовані в місті Сьрода-Сленська. Саме тут було відкрито найбільший і найсучасніший завод черепиці "Roben" у Європі.

Цегла клінкерна "Muhr" (Німеччина)

Печать PDF

Випуск облицювальної клінкерної цегли, тротуарної бруківки та інших оздоблювальних матеріалів з клінкеру зосереджений на заводі в Ліхтерфельді (Klinkerwerk Muhr Lichterfeld). Для виготовлення клінкеру використовується пластична глина, що видобувається на двох власних кар'єрах, що дозволяє не підвищувати вартість кінцевої продукції через сировину. На заводі в Ліхтерфельді випускається близько 40 мільйонів клінкерної цегли та понад 8 млн. одиниць дорожньої плитки на рік. Загалом виробник пропонує понад 50 сортів продукції, що випускається у 70 різних форматах. У модельний ряд "Klinkerwerk Muhr Lichterfeld" входить, зокрема, клінкерна цегла темна, світла, строката і чорна, і в кожній з цих категорій представлено понад 15 варіантів кольорів. Всі відтінки клінкерної цегли та бруківки отримують лише шляхом змішування різних сортів глини без додавання барвників.

Цегла клінкерна "Feldhaus" (Німеччина)

Печать PDF

Починаючи з 1857 р. ім'я "Feldhaus" насамперед означає одне: якість. Найсучасніший метод виробництва, що поєднується з багаторічним досвідом та технічними знаннями, гарантує надійність, сталість та зносостійкість усієї нашої продукції. Не важливо, для фасадного або мостового клінкеру, для клінкерної плитки під цеглу або фасонної цеглини, вже понад 150 років "Feldhaus" використовує лише вибрані сорти глини, що обпалюється при температурі 1.200° C. Так створюється унікальний матеріал – клінкер.

    Фірма "Feldhaus" належить до провідних виробників високоякісних клінкерних виробів.

Цегла ручного формування "Vande Moortel" (Бельгія)

Печать PDF

 Цегельний завод Vande Moortel був заснований в 1864 році на березі річки Шельди в місті Ауденарді в Бельгії. Як і раніше, перебуваючи в місці свого заснування і очолювана сім'єю Vande Moortel, компанія розвивається як ніколи. На сьогоднішній день завод є великим виробником на ринку елітної облицювальної цегли та лідером з виробництва керамічної бруківки в Бельгії..