mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні15
mod_vvisit_counterВчора355
mod_vvisit_counterНа цьому тижні1499
mod_vvisit_counterМинулого тижня13625
mod_vvisit_counterУ цьому місяці67136
mod_vvisit_counterМинулого місяця8012
mod_vvisit_counterУсі753373

Сьогодні: 2024-03-29 03:58

Комплектація покрівлі

Rockwool

Печать PDF

    Базальтова теплоізоляція користується великою популярністю як у нашій країні, так і за кордоном. Із відносно великої "родини" подібної продукції в Україні найширшу популярність отримали вироби "Rockwool".

Vox

Печать PDF

    Вініловий сайдинг – це відносно молодий будівельний матеріал. Вперше був використаний у США наприкінці п'ятдесятих років. З того часу цей будівельний матеріал став дуже популярним на ринках Америки та Канади, звідки прибув до Європи. У Польщі сайдинг з'явився у 90-х роках і його популярність постійно зростає. У відповідь на зростаючий інтерес наших клієнтів до цього матеріалу фірма "VOX" розпочала виробництво сайдингу в Польщі. Цей матеріал є важливим доповненням до багатої комерційної пропозиції пластикових оздоблювальних панелей фірми "VOX".

Royal

Печать PDF
    Вініловий сайдинг - це сучасний спосіб оздоблення фасаду.
Він може бути встановлений на додатковий утеплювач. Вініловий сайдинг прикрасить ваш будинок, зменшить тепловтрати і запобігає проникненню вологи.
    Вініловий сайдинг не вимагає особливого догляду та ремонту. Усі забруднення видаляються звичайною водою. Сайдинг не гниє, не дає тріщин і не втрачає своєї краси, а також протистоїть ударам, змінам температури, вологості, впливу комах, дощу, вітру та снігу.

Velux

Печать PDF

     Мансардні вікна «VELUX» (Велюкс, Данія) — найбільший виробник мансардних вікон у світі. Продумана комплектація, зручність та стійкість до впливу погоди зробили мансардні вікна «Velux» прикрасою будинків у всіх кліматичних регіонах світу.
       Засновник компанії "VELUX" Віллум К. Расмуссен був винахідником мансардного вікна.
Відтоді вже 70 років мансардні вікна "VELUX" використовуються в будинках по всьому світу.

Profil

Печать PDF

    Підприємство з виробництва водостічних систем із ПВХ PROFiL® було засноване у 1982 році. В даний час це сучасна фабрика, яка продає свої продукти по всій Польщі, Україні, Росії та Білорусії.