mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні333
mod_vvisit_counterВчора323
mod_vvisit_counterНа цьому тижні1462
mod_vvisit_counterМинулого тижня13625
mod_vvisit_counterУ цьому місяці67099
mod_vvisit_counterМинулого місяця8012
mod_vvisit_counterУсі753336

Сьогодні: 2024-03-28 20:19

Компанія

Естетика та благородство мідної покрівлі

Печать PDF
Мідь - надійний і довговічний матеріал, з якого з давніх-давен виготовляється скатна покрівля. Мідний настил у наші дні можна побачити на дахах історичних та сучасних громадських будівель, а також приватних будинків та котеджів. Краса та практичність міді зробили її одним із елітних покрівельних матеріалів.
        У чому ж унікальність цього матеріалу і чому він ідеально підходить для влаштування покрівлі? Давайте розберемося разом.

Що необхідно знати про металочерепицю

Печать PDF
Історія металочерепиці бере свій початок у 60-х роках ХХ сторіччя. На початку двадцятого століття будинки у Фінляндії були вкриті металом. Така покрівля повністю відповідала кліматичним особливостям країни, але за екстер'єром помітно програвала чарівній романтиці черепичних дахів. Фінський майстер Пааво Ранніл з міста Вімпеле вирішив поєднати всі найкращі переваги двох покрівельних матеріалів металу та черепиці. Так з'явилася металочерепиця.

Що це за матеріал – композитна черепиця?

Печать PDF
 Композитна черепиця має досить цікаву історію. Під час Другої Світової війни продовольче забезпечення у європейських країнах залишало бажати кращого. Бракувало коштів на їжу та елементарні речі, не кажучи вже про постачання сировини для виготовлення фарб, якими покривали дахи для захисту від корозії. В Англії знайшли вихід із положення і стали покривати покрівлі бітумною емульсією, що захищала дахи і від іржі, і від протікання. Після закінчення війни ця традиція завершилася.

Все про бітумну черепицю

Печать PDF

 

Історія виникнення бітумної черепиці.

Прототип сучасної бітумної черепиці з'явився США в 1893 р. Цей рулонний матеріал був просочений і покритий з обох боків бітумом покрівельний картон. Через чотири роки, в 1897 р., на лицьову сторону цього матеріалу почали наносити кам'яну крихту для захисту бітуму від впливу погодних умов.

Подвійний "стоячий" фальц PURAL MATT RR23

Печать PDF