mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні336
mod_vvisit_counterВчора323
mod_vvisit_counterНа цьому тижні1465
mod_vvisit_counterМинулого тижня13625
mod_vvisit_counterУ цьому місяці67102
mod_vvisit_counterМинулого місяця8012
mod_vvisit_counterУсі753339

Сьогодні: 2024-03-28 20:57

Цементно-піщана черепиця "Benders" (Швеція, Німеччина)

Печать PDF

  Основне виробництво цементно-піщаної черепиці "BENDERS" розташоване у Швеції. Це сімейний бізнес, який упродовж півстоліття очолює компанію "BENDERS TAKPANNEINDUCTRI AB". Ця компанія є однією з найбільших компаній цієї країни з виробництва покрівельних матеріалів. Відповідність усім європейським стандартам водопроникності, міцності та стійкості до екстремальних погодних умов є принципом компанії. Компанія виробляє кілька видів профілів, у яких представлені як класичні види профілів, так і оригінальні новинки.

  Виробництво цементно-піщаної черепиці "BENDERS" (Бендерс) розташоване в таких країнах як Німеччина, Швеція, Греція та випускається з використанням цементу марки "CEMENTA" та пігментації з добавками компанії "BAYER AG", а також додавання власних натуральних барвників. Цементно-піщана черепиця "Benders" гідно витримує як полярні морози Норвегії, так спекотний клімат півдня Греції та є гідною заміною керамічної черепиці.

Види покриття цементно-піщаної черепиці "Benders".

Компанія виробник цементно-піщаної черепиці "Benders" випускає п'ять видів покриттів покрівельної черепиці:
1.Черепиця "Benders" - природний колір із оксидом заліза надає черепиці природну поверхню бетонної черепиці. Натуральна черепиця природних забарвлень після кількох років дії вітру отримує кольори властиві природним тонам.
2."Benders" з подвійним покриттям (подвійне покриття "Benderit"), підсилюючи колір дозволяє отримати черепиці у різних кольорах. Виготовляється на підприємстві це покриття, спеціалізоване під черепичну покрівлю та створене з максимальною якістю.
3. "Benders Candor" з підвищеним та чітким глянцем, що покращує черепицю. Посилене покриття, готове до всіх негараздів негоди. Для вимогливих клієнтів з гарантією п'ятнадцять років.
4. "Benders Brilliant" – перспективна цементно-піщана черепиця. Металізоване покриття дозволяє збільшувати опір можливому зносу черепиці. Нові оригінальні кольори, які раніше ніким не застосовувалися. Ідеальний блиск і зміна кольору від напрямку кольору створює вишуканість цього виду покриття цементно-піщаної черепиці.
5. "Бендерс Структура" покриття із сумішшю кольорового каменю, для отримання структурованої неординарної поверхні. Має рівномірну вагу черепиці для снігових районів.

Види профілів цементно-піщаної черепиці "Benders":

   

"Benders" "Palema S" – класичний зразок двохвильової черепиці. Має два канали жорсткості, забезпечуючи подвійне ущільнення черепиці. Кольори черепиці створюються за рахунок фарбування покрівельного матеріалу в масі та зовнішній обробці поверхні подвійним шаром фарбою "Benderit", яка виробляється тільки на заводі "Benders".

   

  "Benders" "Mecklenburger" має два симетричні еліптичні виступи, що нагадують черепицю, яка використовувалася в давні часи і надає даху оригінальності, а профіль з подвійним повітряним каналом забезпечує міцність та деякі інші технічні характеристики.