mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні188
mod_vvisit_counterВчора355
mod_vvisit_counterНа цьому тижні1672
mod_vvisit_counterМинулого тижня13625
mod_vvisit_counterУ цьому місяці67309
mod_vvisit_counterМинулого місяця8012
mod_vvisit_counterУсі753546

Сьогодні: 2024-03-29 13:31

Керамічна черепиця "SanMarco" (Італія)

Печать PDF

 

  Торгова марка виробника керамічної цегли, плитки та черепиці SanMarco (TERREAL Italia) з'явилася біля Ноале неподалік Венеції. Заводи з виготовлення керамічних виробів SanMarco також розташовуються в регіонах Тоскана (область Кастільйон-Фьорентіно) та П'ємонт (в області Валенця). Завдяки широкому асортименту цегли черепиці, що випускається під брендом SanMarco, TERREAL Italia є лідером італійського ринку з часткою близько 26%.

  Основні дати в історії "SanMarco":

        1949 – створення торгової марки SanMarco;

1970 – відкриття виробництва у Ноалі;

1994 – придбання черепичного виробництва в Кастільйон-Фьорентіно;

1996 – будівництво нового заводу з виробництва черепиці у Валенці;

1998 - будівництво цегельного заводу в Кастільйон-Фьорентіно;

2005 - запуск виробництва черепиці "Canal" та "Valenza 2".

    "SanMarco" робить вибір на користь досягнення власних цілей, керуючись при цьому принципами досконалості та найвищими етичними вимогами.

    Традиції. Якість. інновації. Використовувані для пошуку інноваційних рішень та оригінальних можливостей обробки теракоти традиційні методи виробництва та сучасні технології сприяють поширенню принципів якості та збагачують культурну спадщину. Традиції, дивляться у майбутнє пов'язані з проведенням постійних досліджень, спрямовані підвищення якості продукції.

       Високі стандарти якості досягаються завдяки застосуванню новітніх технологій, постійному контролю якості та використанню найцінніших порід глини.

       Завдяки інтенсивній дослідницькій роботі, щороку на ринок випускаються інноваційні та технологічно передові вироби та системи.

    Екосумісність. Надійність. Довкілля. Продукція "SanMarco", що реалізується, є на 100% екологічною. Вироби під брендом "SanMarco" повністю задовольняють останні вимоги до теплової ізоляції, роблячи свій внесок в економію енергоресурсів.

       Покрівля будинку з керамічної черепиці матиме благородний вигляд, довгий час не вимагатиме спеціального догляду, оскільки може експлуатуватися більше ста років і не потребуватиме ремонту. Зносостійка і має високий рівень захисту від несприятливих атмосферних впливів.