mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні6
mod_vvisit_counterВчора355
mod_vvisit_counterНа цьому тижні1490
mod_vvisit_counterМинулого тижня13625
mod_vvisit_counterУ цьому місяці67127
mod_vvisit_counterМинулого місяця8012
mod_vvisit_counterУсі753364

Сьогодні: 2024-03-29 01:32

Profil

Печать PDF

    Підприємство з виробництва водостічних систем із ПВХ PROFiL® було засноване у 1982 році. В даний час це сучасна фабрика, яка продає свої продукти по всій Польщі, Україні, Росії та Білорусії.


     Водостічні системи Profil® призначені для відведення води з даху будівель та споруд будь-якого архітектурного планування. Елементи та деталі системи виконані з високоякісного ПВХ, до складу якого входять спеціальні добавки, що забезпечують підвищену пластичність матеріалу, а також його стійкість до УФ-випромінювання.

Водостічні системи PROFIL-90, PROFIL-130 призначені для відведення води з дахів загальною площею відповідно 70 і 110 м2 при використанні однієї труби. Якщо площі даху більше зазначених, необхідно збільшити кількість водостічних труб або змінити їх розміщення. Зазначені величини є результатом спеціальних розрахунків, у яких було прийнято інтенсивність атмосферних опадів, що дорівнює 75 міліметрів на годину.

         Переваги водостічних систем PROFIL®

         - зручність та простота монтажу

         - стійкість до впливу негативних зовнішніх факторів

         - несхильність до корозії - стійкість фарбування елементів конструкції до впливу ультрафіолетових випромінювань протягом усього терміну служби

         - безшумність під час дощу

          Сувенірний естетичний дизайн водостоків Profil відмінно узгоджується з архітектурним стилем будівлі, робить його ще більш ефективним та привабливим.

          Розрахунок площі ската та способи відведення води


     Важлива інформація

       1. Забороняється монтаж водостічних систем за температури нижче 5°С.
       2. Система водостічних труб не може накопичувати сніг, що сповзає з даху.
       3. Система Profil® 130 ефективно відводить воду з поверхні 110 кв.м, а система Profil 90 – 70 кв.м (поверхні даху).
       4. Необхідною умовою правильного монтажу є використання виключно елементів виробництва PROFIL®, позначених фірмовим знаком.

       Складові елементи водостічної системи: