mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні200
mod_vvisit_counterВчора355
mod_vvisit_counterНа цьому тижні1684
mod_vvisit_counterМинулого тижня13625
mod_vvisit_counterУ цьому місяці67321
mod_vvisit_counterМинулого місяця8012
mod_vvisit_counterУсі753558

Сьогодні: 2024-03-29 13:40

Ruukki

Печать PDF

     Якісна водостічна система "RUUKKI".

Призначення водостічної системи - організоване відведення води з покрівлі, що сприяє зменшенню вологості біля основи будівлі та запобіганню потраплянню крапель води на цоколь та зовнішні стіни будівлі.

     Водостічна система повинна бути стійкою до несприятливих кліматичних умов, а також витримувати інші навантаження, пов'язані з її встановленням та обслуговуванням. Набуваючи водостічної системи, слід врахувати суттєві моменти її практичного застосування:

- достатню міцність, що дозволяє витримувати снігові та льодові навантаження

- стійкість до корозії

- техніку монтажу та відповідні кріплення

- теплове розширення

- обслуговування та догляд

- можливу переробку матеріалу

- приємний зовнішній вигляд

 

     Виготовлена ​​на заводі "Ruukki" водостічна система задовольняє всі перераховані вище вимоги. Вона органічно доповнює покрівлі, виготовлені з різних матеріалів, та перетворює їх на працездатний комплекс з організованим відведенням дощових вод із покрівлі. З зовнішнього боку ринв монтуються міцні гаки, що сприяє легкому чищенню ринв. Кріплення для ринв і стічних труб допускають теплове розширення. Деталі та вузли заводського виготовлення мають точні розміри, щільно прилягають та легко монтуються. Коліна труб робляться гладкими, що сприяє зменшенню скупчення сміття усередині водостоку.

Водостічні системи "Ruukki" виготовлені з гарячеоцинкованої, стійкої до корозії сталі товщиною 0,6 мм із двостороннім покриттям PURAL (Пурал).

    Гарантія 15 років на покриття Pural від Ruukki!

    При виробництві водостічних систем Ruukki використовують найсучасніші технології, що забезпечує випуск високоякісної продукції. Є дві моделі водостічних систем "Ruukki" - напівкруглі та прямокутні. Діаметри круглих ринв - 125 і 150 мм. Розміри напівкруглих труб та комплектуючих до них виробів – 90 та 100 мм. Для напівкруглих ринв 125 мм використовуються труби діаметром 87мм і відповідно для жолобів діаметром 150 мм застосовуються труби з діаметром 100 мм.


    1. Заглушка ринви

    2. Ринва напівкругла

    3. Кут зовнішній

    4. Замок ринви

    5. Крюк

    6. Воронка

    7. Кут внутрішній

    8. Коліно

    9. Водостічна труба

    10. Кріпленння на стіну...........

    11. Виливка