mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні147
mod_vvisit_counterВчора355
mod_vvisit_counterНа цьому тижні1631
mod_vvisit_counterМинулого тижня13625
mod_vvisit_counterУ цьому місяці67268
mod_vvisit_counterМинулого місяця8012
mod_vvisit_counterУсі753505

Сьогодні: 2024-03-29 12:50

Ventia

Печать PDF

    Покрівельні мембрани "Ventia" від компанії MDM® на сьогоднішній день є основним матеріалом сучасної гідроізоляції та пароізоляції покрівлі в Європі. Це матеріал останнього покоління, виготовлений за допомогою технології UltraSonic.

        Якщо вибирати між мембранами і плівками слід знати, що плівки мають низьку паропропускання, термін їх служби досягає всього 30 років, а термін служби кроквяної системи, у покрівлі із застосуванням плівок, у 80% випадків – максимум 15 років. І як наслідок всього описаного вище – у Європі, поліпропіленові плівки не проходять сертифікацію EN, а отже, заборонені як покрівельний матеріал!

 


    Основою мембрани, яка і забезпечує високу паропропускання, є її функціональний шар - "фільм". У всіх мембранах "Ventia" використовується "фільм" найвищої якості компанії RKW (Німеччина). А висока якість спайки захисних шарів із "фільмом" досягається за рахунок ультрасучасної технології - Ultrasonic.
        У лінійці покрівельних мембран від MDM® ви знайдете: гідро- та пароізоляційні мембрани "Ventia".

 


     Гідроізоляційні мембрани "Ventia" – це тришарові водонепроникні супердифузійні мембрани, що забезпечують повну гідроізоляцію покрівлі та надійне виведення водяної пари з покрівельної системи. За рахунок високої паропропускної здатності мембрани "Ventia" можуть моніторуватися прямо на утеплювач без пристрою додаткового повітряного зазору. До основних якостей мембран "Ventia" відносяться: стійкість до механічних пошкоджень і навантажень, еластичність, водонепроникність зовні та паропропускання зсередини, стійкість до ультрафіолетового опромінення протягом 3-х місяців, що дозволяє проводити укладання покрівельного матеріалу з деяким відстроченням.

 

     Приклад роботи гідроізоляції з використанням мембрани "Ventia":

 


 

     Пароізоляційні мембрани "Ventia" - основною функцією пароізоляційних матеріалів є забезпечення припливу повітря з приміщення, тим самим примусово провітрювати та осушувати утеплювач та крокви від вологи. При цьому саме мембрани проводять мінімально допустиму кількість вологи, відсікаючи основний потік, тим самим гарантують збереження покрівельного пирога протягом багатьох десятиліть. У лінійці мембран "Ventia" є пароізоляційна мембрана з енергозберігаючим шаром (AquaTec VB REFLEX), яка зберігає до 15% тепла додатково.