mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні271
mod_vvisit_counterВчора355
mod_vvisit_counterНа цьому тижні1755
mod_vvisit_counterМинулого тижня13625
mod_vvisit_counterУ цьому місяці67392
mod_vvisit_counterМинулого місяця8012
mod_vvisit_counterУсі753629

Сьогодні: 2024-03-29 16:21

Керамічна черепиця "Braas" (Німеччина)

Печать PDF
    Керамічна черепиця - найвідоміший покрівельний матеріал, який витримав випробування часом. Німецькі виробники стверджують, що традиції виробництва черепиці в Німеччині прищепили стародавні римляни приблизно 2000 років тому. Це перевірений часом матеріал, неперевершений за естетикою, надійністю та довговічністю. Термін служби якісної керамічної черепиці без необхідності проведення ремонту – понад 100 років. Причому весь цей час вона зберігає свої декоративні властивості.     Німеччині цей покрівельний матеріал припадає близько 70% ринку покрівельних покриттів. Сучасні технології нанесення покриттів на керамічну черепицю забезпечують найбагатший вибір кольорів та матових або глянцевих поверхонь (покритих ангобом або глазур'ю). Покриття не істотно впливає на термін служби черепиці, але може кардинально змінити її зовнішній вигляд. Крім величезної різноманітності кольорів, існує багатий вибір моделей черепиці.
       Одним із провідних європейських виробників керамічної черепиці є німецький концерн "BRAAS". Натуральна черепиця "BRAAS" - символ високої німецької якості та надійності. Керамічна черепиця "BRAAS" - це високоякісний матеріал з натуральної глини, який підійде для покрівлі будь-якої складності і має чудовий дизайн.
 
                                  Переваги керамічної черепиці "BRAAS".

       * Керамічна черепиця вогнестійка, стійка до ультрафіолетового випромінювання, кислотних дощів, різких перепадів температури. Вона має низьку теплопровідність, також добре відома її здатність поглинати шум, не накопичувати статичну напругу. У * Керамічна черепиця "BRAAS" стійка до великих навантажень, атмосферного впливу (мороз, спека, сильний вітер, дощ), впливу ультрафіолетового випромінювання.

       * Натуральна черепиця "BRAAS" – це суворий контроль виробництва з 30-річною гарантією якості;

       * У підпокрівельному просторі не накопичується конденсат, зберігаючи кроквяну конструкцію даху.

       * Керамічна черепиця "BRAAS" має гарну шумоізоляцію.

       * Завдяки зазору між пазовими замками покрівля не піддається деформації під впливом снігу чи сильного вітру.

       * Простота монтажу покрівельного матеріалу під час проведення покрівельних робіт.

                                 Модельний ряд керамічної черепиці "BRAAS":

                                  Модель "Рубін 13v"


   
    "Рубін 13v" - це модель постійної краси, створена для дахів з малим і середнім кутом нахилу, яку, однак, можна успішно встановлювати і на скатних покрівлях. Досить профільовані та щільні замки безпечно відводять воду з черепиці.

                                                      Модель "Гранат"


    "Гранат" - це найстаріша профільна черепиця, яку називають ще фальцьованою з подвійним жолобом. Вона вже має історичну традицію, бо її часто можна побачити на архітектурних пам'ятниках міст та сіл. "Гранат", звичайно ж, має подвійні замки, що збільшує впевненість щільнішого покриття даху. Його охоче використовують для реконструкцій дахів старих будинків, водночас використовується для нових будинків, які легко стилізувати.

                                                              Модель "Опал"


    "Опал" - давно одна з найпопулярніших моделей плоскої черепиці (так званий "бобровий хвіст"). Всюди відомі методи покриття цією черепицею: «вінцем», «лускою». "Опал" має особливо гладку поверхню, закруглення, сегментне та просте закінчення.