mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні138
mod_vvisit_counterВчора323
mod_vvisit_counterНа цьому тижні1267
mod_vvisit_counterМинулого тижня13625
mod_vvisit_counterУ цьому місяці66904
mod_vvisit_counterМинулого місяця8012
mod_vvisit_counterУсі753141

Сьогодні: 2024-03-28 12:48

Керамічна черепиця "Terreal" (Франція)

Печать PDF

    

    Натуральна глиняна (теракотова*) черепиця - це екологічно чистий будівельний матеріал, що використовується з найдавніших часів у всьому світі і є частиною світової архітектурної спадщини. Її теплі кольори та індивідуальний зовнішній вигляд чудово гармонують з будь-яким пейзажем, надаючи йому особливої самобутності.

     Сучасні технології випалу дозволяють виробляти морозостійку черепицю, яка може бути використана по всій території України. Завдяки сучасним технологіям фарбування, застосуванню кращих компонентів оксидів та мінералів для отримання найтонших нюансів відтінків, та випалюванню, що здійснюється при температурі близько 1000 ° C, черепиця "Terreal" не вицвітає, а, природно старіючи, гарно гармонує з пейзажем.

    Теракотова черепиця не тільки робить Ваш дах міцним і привабливим, він також підвищує престиж Вашого будинку.

        Компанія "Terreal" гарантує, що вся продукція, вироблена на 25 заводах у всьому світі, відповідає загальноприйнятим нормам якості та задовольнить найвибагливіші запити клієнтів.

       * Terra cotta – обпалена глина. Теракот виготовляється з особливих сортів глини, яка після випалу набуває характерної фактури і кольору. Теракотова продукція - керамічні неглазуровані вироби.

       Істинно традиційна французька керамічна черепиця. Може використовуватися як для покриття даху в новому будинку, так і для ремонту та реставрації старої покрівлі. Її ні з чим незрівнянний вигляд дозволить надати елегантності та вишуканості до Вашого будинку. Зазвичай плоску керамічну черепицю використовують на покрівлі з великим ухилом ската (39° і вище), але і при менших ухилах черепицю можна монтувати з певними технічними доповненнями. Плоска черепиця буває різних розмірів, її кількість квадратний метр може змінюватися від 26 до 70 шт/м? залежно від моделі.

    Ми пропонуємо такі моделі плоскої черепиці "Terreal":


 

 

                   

    Широка гама пазової черепиці може задовольнити будь-які запити сучасних чи традиційних архітектурних проектів. Діляється ця черепиця на два види: плоска пазова черепиця та профільна пазова черепиця. Ухил даху та розташування будинку по відношенню до переважних вітрів та дощу дозволяють визначити, яка модель черепиці підходить для даного проекту більше, щоб забезпечити ідеальну водонепроникність даху.

       Ми пропонуємо такі моделі пазової черепиці "Terreal":

    "Terreal" - європейський лідер з виробництва середземноморської черепиці пропонує широку гаму виробів, яка включає традиційну жолобчасту черепицю тип "Монах-Монашка", сучасну черепицю "Роман Канал" і "DC Лангедок". Сучасна середземноморська черепиця подібна до своїх технічних характеристик з пазовою черепицею, а своїми формами та естетикою нагадує старовинну жолобчасту черепицю. Її вигнута форма та глибока система замків сприяють швидкому стоку дощової води та забезпечують стабільність черепиці на даху.

        Ми пропонуємо такі моделі пазової черепиці "Terreal":