mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні217
mod_vvisit_counterВчора323
mod_vvisit_counterНа цьому тижні1346
mod_vvisit_counterМинулого тижня13625
mod_vvisit_counterУ цьому місяці66983
mod_vvisit_counterМинулого місяця8012
mod_vvisit_counterУсі753220

Сьогодні: 2024-03-28 16:02

IKO

Печать PDF

    Компанія "IKO" вже багато років займає лідируюче місце на ринку виробництва якісних гідроізоляційних покрівельних покриттів. Воно було розпочато ще 1954 року в Канаді, і одразу принесло компанії успіх. Потім було відкриття нових заводів у Європі (Бельгії) та США. В даний час 20 заводів в Америці та європейських країнах виробляють бітумну черепицю "IKO" - одна з найкращих пропозицій на сучасному ринку. Компанія на перше місце висуває принцип високої якості продукції за конкурентоспроможною ціною.

     Гнучка черепиця "IKO" виробляється у повній відповідності до європейського стандарту EN-544, що гарантує якість, екологічну чистоту та довговічність. Основою є скловолокно, на яке з 2 сторін нанесений окислений бітум. Гранули покриття черепиці виготовляються на власних заводах IKO у США з натурального каменю, обробленого надміцними барвниками.
        Бітумна черепиця "IKO" виготовляється на лініях, призначених виключно для виготовлення бітумної черепиці, а матеріал нижчого класу виготовляється на тих же лініях, що й рулонні матеріали.
        Внаслідок використання в процесі виробництва більш насиченого бітуму, покрівельна плитка "IKO" важча за багато аналогічних типів покрівельних плиток. Це визначає найвищий рівень її вогнестійкості, низький рівень ризику ковзання, дозволяє надавати динамічне навантаження на покрівлю, зберігаючи експлуатаційні властивості покрівельного матеріалу.
        У гнучкій черепиці "IKO" ідеально дотриманий баланс між жорсткістю структури та необхідною гнучкістю. Будинки, вкриті м'якою черепицею "IKO", витримують усі атаки природної стихії, а дахи і через десятиліття не втрачають привабливості та успішно виконують свою захисну функцію. Що ж до надійності у суворих умовах, 1999г. У Європейському Діснейленді (Париж) в результаті серії штормів лише покрівля "IKO" залишилася неушкодженою.
     Теплостійкість бітумної черепиці "IKO" більша за будь-яку іншу, а асортимент і колірна гама - набагато ширше. Причому, на відміну від інших, ціна на м'яку черепицю IKO не залежить від кольору.
        Подвійна гарантія на матеріали та роботи складає від двадцяти п'яти до шістдесяти років. Існують моделі, на які дається так звана довічна гарантія.
        Температурний діапазон її застосування та експлуатації справді величезний. Вона не боїться ні спеки, ні морозу, ні тропічної зливи.

     Виробник гнучкої черепиці "IKO" пропонує більше 60 варіантів форми та кольору бітумної черепиці. Форма пропонується найрізноманітніша – прямокутна, квадратна, шестигранна, найстаріша класична форма «бобровий хвіст». Всі форми представлені в різній палітрі кольорів - всі кольори і відтінки, що ідеально вписуються в колірне і стилістичне рішення Вашого будинку. Забарвлення бітумної черепиці "IKO" не змінюється з роками, воно стійке до ультрафіолету та впливу погодних факторів.